Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2018. Február 06. 07:23, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Már több mint háromszázan jelentkeztek a tavaszi Szeged Rocksra

Már több mint háromszázan jelentkeztek a tavaszi Szeged Rocksra

Már több mint háromszázan - dobosok, basszusgitárosok, gitárosok, énekesek - jelentkeztek a Szeged Rocksra, az amatőr és profi muzsikusok április 21-én az Újszegedi Partfürdőn adnak elő közösen négy dalt

- tájékoztatta Gajda Ferenc főszervező az MTI-t. A közös zenélésre február végéig a kisgyerekektől az ősz veteránokig mindenkit várnak, a képzett zenészek mellett olyanokat is, akik máskor csak otthon, a négy fal között saját kedvtelésből játszanak. A jelentkezésnek egyetlen feltétele van, a két világsláger és a két magyar dal megfelelő szintű előadása.

A Tisza parton, Szeged szívében felcsendül majd Billy Idol legismertebb, White wedding című 1981-es száma, a brit rockbanda, a Blur Song 2 címet viselő 1997-es dala, a Tankcsapda 2000-es első kislemezéről az Ez az a ház, valamint a szegedi Sun Citytől a Nem izgat.

Az olasz ötlet alapján szervezett különleges esemény célja az élő zene és a rock népszerűsítése. A rendezvényen délelőtt próbákat tartanak, délután következik a nap leglátványosabb - és egyben leghangosabb - része, az "együtt zenélés", este pedig koncertek szórakoztatják a közönséget és a rendhagyó produkció közreműködőit.

Címkék: rock, szeged, zenész, zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.