Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2015. Szeptember 01. 22:43, kedd | Belföld
Forrás: mti

Kósa: Magyarország betartja az uniós szabályokat

Kósa: Magyarország betartja az uniós szabályokat

Magyarország a bevándorlási hullám kezelésében betartja az európai uniós szabályokat és a schengeni egyezmény előírásait - szögezte le a honvédelmi bizottság fideszes elnöke az M1 aktuális csatornán kedd este.

Kósa Lajos az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti, valamint nemzetbiztonsági bizottságának együttes üléséről elmondta: a kormányzati tájékoztatókból kiderült, dokumentálni lehet, hogy az Európába irányuló bevándorlási hullám embercsempész bandák szervezett tevékenységének eredménye.
Az illegális menekültek többsége "fittyet hány" a vonatkozó európai szabályokra, nem törődik az ilyenkor szükséges eljárással. Ez is igazolja, hogy a migránsok döntő többsége nem politikai menekült, hanem gazdasági bevándorló - mondta a politikus.

bkdi \ bpt

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket