Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2016. Május 09. 07:49, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Kilométeres sorok után megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Kilométeres sorok után megszűnt a torlódás Hegyeshalomnál

Hétfő hajnali 4 órára megszűnt a torlódás az M1-es autópályán, a hegyeshalmi határnál - közölte a rendőrség a honlapján.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a közleményében felidézte, korábban az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt több kilométeres sor alakult ki a személygépjármű forgalomban.

Hajnali négy órakor már folyamatosan haladhatott a forgalom. A megyei rendőr-főkapitányság továbbra is azt kéri a gépjárművezetőktől, hogy indulás előtt a rendőrség honlapjának határinfo oldalán tájékozódjanak az átkelőhelyeken kialakult várakozási időkről.

Az osztrák hatóságok vasárnap szórópróbaszerű ellenőrzéseket tartottak, ezért torlódott fel többször is a forgalom Hegyeshalomnál. Vasárnap délután körülbelül 13 kilométeres sor alakult ki a személygépjármű forgalomban, este hét óra körül azonban már folyamatosan haladhatott a forgalom, de este fél 11 után ismét 5 kilométeres torlódás alakult ki.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket