Városlista
2024. szeptember 20, péntek - Friderika

Hírek

2018. Augusztus 22. 09:28, szerda | Belföld
Forrás: mti - fotó: pixabay

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre

Felkészültek a boltok az iskolakezdésre, az iskolaszerek közül a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása - olvasható a Magyar Hírlap szerdai számában.

Az augusztus 20. utáni két hétben duplájára vagy akár négyszeresére is emelkedhet az üzletek forgalma. A Pirexnél főszezonnak számít ez az időszak - tájékoztatta a lapot az irodaszereket, taneszközöket, papíráru-írószert forgalmazó cég, hozzátéve, hogy az iskolatáskák vegyesen fogynak, a megfelelő modell kiválasztásánál, különösen a kisebbeknél a mesehősök vonzereje a meghatározó.

Az Interspar áruházaiban is látványosan megnő az iskolai termékek forgalma augusztus elejétől, 20. után pedig megnégyszereződik - közölte a Spar a Magyar Hírlappal. Az iskolakezdés előtti időszakban kibővített választékkal várják a vásárlókat. Az iskolai termékek közül tavaly a legkeresettebbek a füzetek és a füzetborítók voltak. Jelentős igény mutatkozott a rajzeszközök és a rajzpapírok, valamint a tan- és iskolaszerek iránt is.

A Tesco közleménye szerint a legfontosabb a jó iskolatáska kiválasztása: nem elég, hogy a tanszerek beleférjenek, olyan kialakításút érdemes választani, amely óvja a gyerekek hátát.

Címkék: bolt, iskolakezdés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 20. 07:49, péntek | Belföld

Indul a Mindannyiunké a tér rajz-, fotó- és kreatív pályázat

2024. Szeptember 20. 07:45, péntek | Belföld

Magyarország mentességet kér az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól

Mentességet kérünk az uniós menekültügyi és migrációs szabályok alkalmazása alól, mert azzal Brüsszel Magyarországot is bevándorlóországgá tenné

2024. Szeptember 20. 07:42, péntek | Belföld

Orbán Viktor: növelni kellett az árvízvédelmi készültség alá vont területek hosszát

Az ország a helyzet komolysága ellenére is biztonságban van, sem eszközben, sem élőerőhiányban nem szenved az árvíz elleni védekezésben - jelentette ki a miniszterelnök sajtótájékoztatón csütörtökön Budapesten.

2024. Szeptember 20. 07:41, péntek | Belföld

Árvíz - OVF-szóvivő: mindenütt megfeszített munka folyik

Mindenütt megfeszített munka folyik a Duna mentén, a Szigetközben már az árvízi jelenségeket figyelik a vízügyes szakemberek, a Dunakanyarban pedig gyakorlatilag befejezik a homokzsákos erősítéseket